Magnetische
startnummer bevestiging
Nederlands Engels

Over ons:

BibBits is een nieuw product dat op de markt wordt gebracht door Prom'es Event Supplies, een zelfstandige organisatie die zich al ruim 15 jaar bezig houdt met het produceren en leveren van startnummers, medailles en andere zaken, gericht op een vlekkeloze organisatie van voornamelijk hardloop- en fietsevenementen. BibBits is een duurzame oplossing voor het bevestigen van uw startnummer.

Door onderzoek naar verschillende bevestigings methode’s is het idee BibBits ontstaan, hierdoor zijn de vaak gebruikte veiligheidsspelden niet meer nodig. Deze magnetische startnummer bevestiging is veilig voor uw kleding en door de het lichte gewicht en de afgeronde hoeken zorgen ze voor een prettig draagcomfort tijdens het sporten. BibBits zijn eenvoudig en snel aan te brengen op alle gangbare sportkleding.

Wij bieden u de mogelijkheid om de BibBits in uw eigen huisstlijl te maken, dit is met name aantrekkellijk voor grotere aantallen. Verschillende opties zijn: eigen verpakking, eigen (pms) kleur en eigen opdruk. Erg geschikt als premium of give away.

Een product waar u jaren lang plezier van zult hebben!