Magnetische
startnummer bevestiging
Nederlands Engels

BibBits, opdruk loper

Aantal Sterren
16 review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

  • Koop 2 voor € 9,45 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 5 voor € 8,95 per stuk. en bespaar 11%
  • Koop 10 voor € 8,45 per stuk. en bespaar 16%
OF

BibBits, opdruk loper

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aanrader Review by Wim
Aantal Sterren
Maandag besteld, donderdag al geleverd en dit tijdens de week van Kerst .. Super ...
Zondag tijdens Eindejaarscorrida van Leuven al direct getest .. gemakkelijk om aan te brengen, en ze blijven perfect zitten ...
een echte aanrader !! (Geplaatst op 27-12-2015)
Perfect!! Review by pasporos
Aantal Sterren
Geweldig product, blijft prima zitten en geen gaten meer in mijn mooie loopshirts!! (Geplaatst op 18-11-2013)
Leuk idee, maar niet helemaal praktisch Review by runningfinch
Aantal Sterren
Het idee is goed : geen gaatjes in de dure kleding !
De praktijk is in mijn ogen iets minder. Het papier wordt namelijk niet vastgepind en schuift gemakkelijk tussen de magneetjes door. Daarom deed ik de magneetjes al iets verder van de rand, met als gevolg dat het papier gaat krullen. Het gevolg (bij mij) is dat ik tegen het papier "sla" en vandaag sloeg ik daardoor tijdens de loop één magneetje er van af.
Jammer ! (Geplaatst op 17-11-2013)
mooi produkt Review by walter
Aantal Sterren
Super snelle verzending.
Mooie uitvoering.

Magneten zijn heel erg stevig.

Gelukkig geen spelden meer nodig.
(Geplaatst op 30-09-2013)
Perfect Review by Tonny
Aantal Sterren
Vandaag voor het eerst gebruik. Startnummer bleef mooi vast zitten. Startnummer kan snel en makkelijk worden bevestigd. (Geplaatst op 01-09-2013)
1e ervaring. Review by Durk
Aantal Sterren
Mijn eerste ervaring met de 'BibBits' was niet goed.
Ten eerste duurt het mij te lang en ik kon het startnummer er niet mooi strak op krijgen.
Het gaf mij geen goed gevoel om er mee te gaan lopen.

Dit was mijn eerste ervaring met de 'BibBits.' (Geplaatst op 05-07-2013)
Geweldig produkt Review by Willem
Aantal Sterren
BibBits op 23-6-2013 gebruikt tijdens een winderige loop. Bleef prima op z'n plaats zitten. Snelle levering. Voor mij 5 sterren! (Geplaatst op 23-06-2013)
Werkt super! Review by Jil
Aantal Sterren
Ik heb ze zondag voor het eerst gebruikt bij een wedstrijd en het werkte super! Ik had het nummer eerst met de magneetjes op mijn shirt vastgemaakt en vervolgens aangetrokken. Alles bleef mooi op zijn plaats! Ik ben er heel blij mee! (Geplaatst op 23-04-2013)
prima oplossing Review by Marcel Luijer
Aantal Sterren
Vandaag 1e keer gebruikt tijdens Cityrun Hilversum. Startnummer bleef perfect zitten, en niets verschoven. Je hoopt 't natuurlijk van te voren, maar het bewijs is daar; echt prima oplossing en veel beter dan die spelden. (Geplaatst op 21-04-2013)
De oplossing Review by Harald
Aantal Sterren
Twee setjes geprobeerd bij Marathon R-dam, voor- en achterzijde op ongelijke hoogte van te voren aanbrengen (op strijkplank) anders is shirt niet meer aan te trekken verder werkt het prima. (Geplaatst op 20-04-2013)

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: BibBits, opdruk loper

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Aantal Sterren